Kleine (Privé) Zoutkamer

Naast de grote zoutkamer kunt u ook gebruik maken van de kleine kamer die speciaal ingericht is voor mensen die te kampen hebben met zware huidaandoeningen. Hier kunt u dus geheel privé (1 persoon) gebruik van maken. Via een afsluitbare kleedkamer komt u in deze cabine waar een extra hoge dosering zout mogelijk is om huidziekten te bestrijden.

Wilt u een afspraak maken voor de privé kamer, neem dan telefonisch contact op. Alleen op onze openingstijden bereikbaar.

Kinderen- & Volwassenenkamer

De kamer is ook uitermate geschikt voor (jonge) kinderen. In de Kleine Zoutkamer is er een “speelhoek” waar kinderen kunnen spelen. Verder kunnen zij puzzelen, boekje lezen en spelen met aanwezig speelgoed. Dus dit is geen opgave om de tijd door te komen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. 

Volwassenen & 1 huishouden:

Tevens is deze kamer ook geschikt voor volwassenen- als verlenging van de grote kamer. De kamer heeft 3 zitplaatsen en kinderen kunnen eventueel op de grond spelen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.