Bereikbaarheid Zoutkamers

Bereikbaarheid:

Graag uw aandacht voor het volgende: Het gezondheidscentrum waar onze praktijk zit, was het voorkort verplicht om een mondkapje te dragen. Echter met de nieuwe versoepelingen die vanaf 26 juni 2021 zijn ingegaan is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Echter zolang de 1-5 meter niet gehanteerd kan worden is het dragen van een mondkapje wel nog steeds verplicht. In de zoutkamers hoeft u uiteraard geen mondkapje op. 

Uitzonderingen voor dragen mondkapje:

Er geldt een uitzondering voor mensen die vanwege hun beperking of ziekte geen mondkapje kunnen dragen. Het kan zowel om zichtbare, als onzichtbare beperkingen of ziektes gaan. Kijk voor meer informatie op: Uitzonderingen voor dragen mondkapje

Gezondheidscentrum Hardinxveld:

Als u de praktijk bezoekt kunt u gebruik maken van de parkeerplaats en ingang aan de Peulenstraat op de begane grond (Blauwe parkeerkaart – zone is 1,5 uur) of de parkeerplaats en ingang in het souterrain aan de Cornelisweer (1 of 2) naast sporthal de Wielewaal. Wij zitten bij de hoofdingang in het souterrain gelijk rechts.

Op de parkeerplaats grenzend aan de Cornelisweer zoals aangegeven op onderstaande foto, kunt u vrij (gratis) parkeren- u heeft geen blauwe kaart, of een andere vorm van betaling nodig. Ook is er een elektrische laadpaal aanwezig voor uw elektrische auto. Bent u met de fiets? Dan kunt u uw fiets parkeren bij de fietsenstalling- zie onderstaande foto.

De parkeerplaatsen aan de Peulenstraat zijn aan de bovenzijde van het gezondheidscentrum (begaande grond). Zie onderstaande foto.

Voor Trein / bushaltes: Bushalte Hardinxveld-Giessendam

Servicebus (Arriva) 76 – Giessendam, bushalte Merwedestichting 

Kijk voor vervoer ook op: Google Maps