Bereikbaarheid

Graag uw aandacht voor het volgende:

Vanaf vrijdag 25 februari 2022 gaan de versoepelingen omtrent het COVID virus in en vervalt o.a. de verplichte 1,5 meter en het mondkapje. Omdat onze praktijk in een (groot) gezondheidscentrum zit, worden sommige maatregelen nog steeds gehanteerd- geen verplichting, maar een verzoek.

Halotherapie Holland hanteert de volgende voorwaarden:

  • Ons personeel zal indien 1,5 meter niet haalbaar is , bij voorkeur een mondkapje blijven dragen. 
  • U kunt als gewenst nog steeds uw handen desinfecteren bij bezoek aan de praktijk.
  • De zitcapaciteit blijft voorlopig 5 personen in de grote zoutkamer en 3 in de kleine zoutkamer.
  • Algemene instructies van het RIVM worden gevolgd.

Heeft u acute klachten zoals verkoudheid, wel/geen koorts, aanhoudende hoest en/of griepverschijnselen neemt u dan contact met uw huisarts op. U mag onze zoutkamers alleen bezoeken wanneer u chronische klachten heeft.

Team Halotherapie Holland

 

Gezondheidscentrum Hardinxveld:

Als u de praktijk bezoekt kunt u gebruik maken van 2 parkeerplaatsen en hoofdingangen.

Peulenstraat 122 (Blauwe parkeerkaart – zone max. 2 uur) is op de begane grond en de ingang in het souterrain (kelder) Cornelisweer 1 of 2 zit naast sporthal de Wielewaal. Onze praktijk zit in het souterrain.

Op de parkeerplaats grenzend aan de Cornelisweer zoals aangegeven op onderstaande foto, kunt u vrij (gratis) parkeren- u heeft geen blauwe kaart, of een andere vorm van betaling nodig. Ook is er een elektrische laadpaal aanwezig voor uw elektrische auto. Bent u met de fiets? Dan kunt u uw fiets parkeren bij de fietsenstalling- zie onderstaande foto.

De parkeerplaatsen aan de Peulenstraat zijn aan de bovenzijde van het gezondheidscentrum (begane grond). Zie onderstaande foto.

Voor Trein / bushaltes: Bushalte Hardinxveld-Giessendam

Servicebus (Arriva) 76 – Giessendam, bushalte Merwedestichting 

Kijk voor vervoer ook op: Google Maps