Bereikbaarheid

Graag uw aandacht voor het volgende:

Nieuwe (extra) COVID- Maatregelen vanaf 6 november 2021

Mondkapje is in het gehele gezondheidscentrum verplicht. Dit is op de loopgangen, toiletten, lift. etc. De praktijken zelf hanteren hun eigen maatregelen- zo hoeft u bij onze praktijk het mondkapje in de zoutkamer niet op. Als er een (zittend) gesprek gaande is, houden onze werknemers het mondkapje op. Als u kunt aantonen dat het dragen van een mondkapje uw gezondheid belemmert dan mag het mondkapje af- dit kan alleen als er een veilige omgeving voor de cliënt en ons personeel is.

1,5 meter is ook weer een verplichting en een veilige afstand. Bescherm uzelf en anderen in de samenleving.

Dank voor het begrip.

Uitzonderingen voor dragen mondkapje:

Er geldt een uitzondering voor mensen die vanwege hun beperking of ziekte geen mondkapje kunnen dragen. Het kan zowel om zichtbare, als onzichtbare beperkingen of ziektes gaan.

Gezondheidscentrum Hardinxveld:

Als u de praktijk bezoekt kunt u gebruik maken van de parkeerplaats en ingang aan de Peulenstraat op de begane grond (Blauwe parkeerkaart – zone is 1,5 uur) of de parkeerplaats en ingang in het souterrain aan de Cornelisweer nummer 1 of 2 naast sporthal de Wielewaal. Wij zitten bij de hoofdingang in het souterrain gelijk rechts.

Op de parkeerplaats grenzend aan de Cornelisweer zoals aangegeven op onderstaande foto, kunt u vrij (gratis) parkeren- u heeft geen blauwe kaart, of een andere vorm van betaling nodig. Ook is er een elektrische laadpaal aanwezig voor uw elektrische auto. Bent u met de fiets? Dan kunt u uw fiets parkeren bij de fietsenstalling- zie onderstaande foto.

De parkeerplaatsen aan de Peulenstraat zijn aan de bovenzijde van het gezondheidscentrum (begane grond). Zie onderstaande foto.

Voor Trein / bushaltes: Bushalte Hardinxveld-Giessendam

Servicebus (Arriva) 76 – Giessendam, bushalte Merwedestichting 

Kijk voor vervoer ook op: Google Maps