Bereikbaarheid Zoutkamers

Bereikbaarheid:

Graag uw aandacht voor het volgende: De gezondheidscentrums waar onze praktijken gesitueerd zijn vraagt aan de bezoekers of zij een mondkapje dragen. Dit is vooral op de loopgangen, bezoek aan het toilet etc.  In onze praktijk hoeft het op nader orde niet, tenzij er GEEN 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Dan zullen onze medewerkers voor u en eigen veiligheid een mondkapje dragen.  In de zoutkamers hoeft u geen mondkapje op. Bij voorbaat dank.

Gezondheidscentrum Hardinxveld:

Als u de praktijk bezoekt kunt u gebruik maken van de parkeerplaats en ingang aan de Peulenstraat (Blauwe parkeerkaart – zone is 1,5 uur) of de parkeerplaats en ingang aan de Cornelisweer (2) naast sporthal de Wielewaal. Wij zitten bij de hoofdingang in het souterrain gelijk rechts. op de parkeerplaats grenzend aan de Cornelisweer zoals aangegeven op onderstaande foto, kunt u vrij (gratis) parkeren- u heeft geen blauwe kaart, of een andere vorm van betaling nodig. Ook is er een elektrische laadpaal aanwezig voor uw elektrische auto. Bent u met de fiets? Dan kunt u uw fiets parkeren bij de fietsenstalling- zie onderstaande foto.

De parkeerplaatsen aan de Peulenstraat zijn aan de bovenzijde van het gezondheidscentrum.

Voor Trein / bushaltes: Bushalte Hardinxveld-Giessendam

Servicebus (Arriva) 76 – Giessendam, bushalte Merwedestichting 

Kijk voor vervoer ook op: Google Maps

Gezondheidscentrum Groot-Ammers:

U kunt voor het gezondheidscentrum parkeren- zie onderstaande foto. U hoeft geen blauwe parkeerkaart neer te leggen of een kaartje te kopen. De parkeerplaatsen op het plein zijn naar eigen inzicht in te parkeren. Alleen op de woensdagen kunt u hier niet parkeren, maar dan zijn wij niet geopend. In het centrum zit onze praktijk in de kelder. U kunt de trap pakken naar beneden of u kiest de lift en toets nummer -1 in.

Ook kunt u bij de plaatselijke Coop Supermarkt / winkelplein (gratis) parkeren. Looptijd is ong. 5 minuten.

Voor Bushaltes: Bushalte Fortuijnplein – Groot-Ammers 

Kijk voor vervoer ook op: Google Maps