Algemene Voorwaarden

Wijzigingen & Kosten:

Alle prijswijzigingen en wijzigingen met betrekking op de inhoud van behandelingen zijn voorbehouden.

Ons bedrijfspolicy staat niet toe dat wij abonnementen terugbetalen. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt soms een annuleringsvergoeding betaald, te bepalen door de directie.

Annuleren:

Het annuleren van een reservering bij Halo Therapie Holland is telefonisch of via mail mogelijk.
Er worden geen extra kosten in rekening gebracht na een annulering, houd wel a.u.b. rekening met het tijdig doorgeven van een annulering dit i.v.m. bezette sessieplaatsen in de zoutkamers.

No – Show:

Bij het zonder annuleren niet gebruik maken van de gereserveerde behandeling (No-Show) zal de klant hier per mail of telefonisch van op de hoogte worden gebracht zonder extra kosten. Echter zodra een cliënt een gereserveerde afspraak blijft verzaken en niets van zich laat horen, zal het behandelbedrag van deze sessie door Halo Therapie Holland volledig in rekening worden gebracht en van de afsprakenkaart worden afgeschreven.

Huisregels algemeen:

Het huisreglement van Halo Therapie Holland heeft tot doel de veiligheid, orde en hygiëne voor onze cliënten te waarborgen. Naleving van de huisregels is voor de cliënten en bezoekers verplicht.

In onze zoutkamers dient de nodige rust in acht te worden genomen. Bij calamiteiten en wanneer wij u verzoeken om het pand te verlaten wanneer u de regels van Halo Therapie Holland niet naleeft. In het pand mag niet gerookt worden. Huisdieren zijn niet toegestaan.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.