Maak een afspraak

Kies uw gewenste zoutkamer voor een afspraak:

Gezondheidscentrum Hardinxveld-Giessendam

Grote kamer

Kleine kamer


 

Telefonische contact:

Mocht het zo zijn dat u ons belt en u krijg ons niet te pakken- onze excuses hiervoor. Door de drukte en de intakegesprekken kunnen wij u op dat moment niet te woord staan. Laat eventueel een voicemail bericht achter, dan hebben wij uw telefoonnummer. Wij proberen u z.s.m. terug te bellen- op dezelfde dag of uiterlijk een dag later.

  • Uiteraard kunt u ook een mail sturen met uw vraag om een afspraak te maken.
  • Wilt u privé (1 persoon) gebruik maken van de kleine kamer, bel ons of stuur een mail. Dan boeken wij u apart in de kleine kamer.

Halotherapie Holland blijft zorg verlenen:

Onze praktijk valt onder de (para)medische beroepen en is dus toegestaan. Dit betekend dat onze praktijk geopend kan blijven. Wel vragen wij u aandacht voor de volgende punten:
  • Kom max. 5 minuten voor aanvang sessie – als u nieuw bent is er een uitzondering. Zie voor meer info onze richtlijnen.
  • Draag een mondkapje -eenmaal in de zoutkamer kan deze uiteraard af
  • Desinfecteer uw handen
  • Kom alleen of met max. 2 personen (meerdere personen uit 1 gezin mogelijk). Dit om drukte in de rest van de praktijk te voorkomen.
  • Om drukte te voorkomen in de overige ruimten van de praktijk, wisselen wij cliënten 1 voor 1 met nieuwe cliënten om die in de zoutkamer gaan- het kan dus voorkomen dat er een wachttijd kan ontstaan.
  • Houdt u er rekening mee dat als u op de maandagen van 18:00 tot 19:00 uur de zoutkamer bezoekt en u van ver komt, u dan wel voor de avondklok ingaat op tijd bent. U kunt voor de zekerheid een formulier ‘Eigen verklaring avondklok’ meenemen. (Als het nodig is dat u voor werk naar buiten gaat, moet u ook een werkgeversverklaring tonen.) In sommige gevallen is een formulier niet nodig. Meer informatie hierover op www.rijksoverheid.nl/avondklok.
    Vanaf 28 april om 04:30 is er geen avondklok meer.
Wij hopen samen met u gezond en sterk door deze periode heen te komen.
Voor overige vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken of via de mail contact opnemen.

Wij gaan ervoor, u ook? U bent van harte welkom. 

Zie onderstaande link voor onze richtlijnen:

Praktijk Corona maatregelen

Rijksoverheid

Graag uw aandacht voor het volgende: Het gezondheidscentrum waar onze praktijk gesitueerd is- is het verplicht om een mondkapje te dragen. Dit geldt ook op de loopgangen, bezoek aan het toilet etc. In de zoutkamers hoeft u geen mondkapje op. Bij voorbaat dank.