Maak een afspraak

Kies uw gewenste locatie om een afspraak te maken:

Gezondheidscentrum Hardinxveld-Giessendam

Grote kamer

Kleine (privé) kamer


Gezondheidscentrum Groot-Ammers

Grote kamer

Kleine (privé) kamer


Telefonische contact:

Mocht het zo zijn dat u ons belt en u krijg ons niet te pakken- onze excuses hiervoor. Door de drukte en de intakegesprekken kunnen wij u op dat moment niet te woord staan. Laat eventueel een voicemail bericht achter, dan hebben wij uw telefoonnummer. Wij proberen u z.s.m. terug te bellen- op dezelfde dag of uiterlijk een dag later.

Uiteraard kunt u ook een mail sturen met uw vraag / of om een afspraak te maken.

Update maatregelen Coronavirus: 31-03-2020

Halotherapie Holland blijft zorg verlenen:

Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM en dus blijft ondanks het COVID-19 virus onze praktijk in Groot-Ammers geopend om zorg te verlenen aan patiënten. Wel nemen wij extra maatregelen. De praktijk in het gezondheidscentrum van Hardinxveld is vanaf 17 maart tot 28 april gesloten. Het is een te groot centrum en het bezoekersaantal is niet te overzien, vandaar dat deze locatie bij nader inzien gesloten is.

Mocht de situatie veranderen stellen wij u via deze website op de hoogte.

Praktijk Groot-Ammers: OPEN

Hygiëne & protocol:

Wij proberen zoveel als mogelijk te doen aan hygiëne-maatregelen om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden.

Ons cliënteel bestaat grotendeels uit longpatiënten en huidpatiënten en vooral de eerste groep cliënten valt (grotendeels) onder de risicogroep. Wij vinden het van groot belang dat de Zoutkamers schoon en hygiënisch zijn en blijven. Daarom nemen wij altijd extra voorzorgsmaatregelen om te kunnen waarborgen dat bijvoorbeeld vuil van buiten, haren en verstorende luchtjes niet in de zoutkamers terecht komen. Ook worden onze ultramoderne zoutkamers geventileerd met schone lucht.

De abonnementen zijn / blijven geldig op beide locaties.

Extra voorzorgsmaatregelen:

  • Indien u een afspraak heeft en zich niet lekker voelt of koorts heeft, dan verzoeken wij u dringend de afspraak telefonisch of per mail te annuleren.
  • Onze medewerkers dragen voor uw veiligheid en voor hen zelf een masker en handschoenen.
  • Onze zoutkamer(s) wordt alleen gebruikt in kleine aantallen van maximaal 3-4 personen i.p.v. 8 in de grote kamers. Er is voldoende afstand in de zoutkamer(s) om 1,5 meter van elkaar plaats te nemen.
  • Onze wachtruimte is groot genoeg maar wanneer u vlak voor uw afgesproken tijd in de wachtruimte plaatsneemt kunt u contact met andere patiënten zoveel mogelijk vermijden.
  • Houdt minimaal 1,5 meter afstand A.U.B.
  • Heeft u ondanks deze informatie vragen dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen en zullen wij uw vragen beantwoorden.

Wij proberen zo veel mogelijk de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsorganisatie te volgen.

Onze telefonische openingstijden gaan bij deze ook veranderen- U kunt ons alleen telefonisch bereiken op de dagen dat wij nog open zijn in Groot-Ammers.

Via de mail zijn wij wel 24/7 bereikbaar. Wij wensen iedereen veel sterkte toe en mocht u vragen hebben bel of mail ons gerust!

Met vriendelijke groet,

Halotherapeut & Assistent
Louise van Noordenne
Debby Kooij