Maak een afspraak

Kies uw gewenste locatie om een afspraak te maken:

Gezondheidscentrum Hardinxveld-Giessendam

Grote kamer

Kinder kamer


Gezondheidscentrum Groot-Ammers

Grote kamer

Kinder kamer


Telefonische contact:

Mocht het zo zijn dat u ons belt en u krijg ons niet te pakken- onze excuses hiervoor. Door de drukte en de intakegesprekken kunnen wij u op dat moment niet te woord staan. Laat eventueel een voicemail bericht achter, dan hebben wij uw telefoonnummer. Wij proberen u z.s.m. terug te bellen- op dezelfde dag of uiterlijk een dag later.

Uiteraard kunt u ook een mail sturen met uw vraag / of om een afspraak te maken.

Halotherapie Holland blijft zorg verlenen:

De afgelopen maand(en) zijn we hard bezig geweest om onze vestigingen aan te passen aan de anderhalve meter samenleving. We begrijpen best dat de samenleving is veranderd, COVID19 zal niet verdwijnen, en wij moeten als samenleving toch ergens weer het “gewone leven” gaan oppakken. Met pijn in ons hart voor onze cliënten zijn we tijdelijk in Hardinxveld dicht geweest, maar met aanpassingen is het mogelijk om onze zoutkamers weer open te stellen.

Wij gaan ervoor, u ook? U bent van harte welkom. 

Zie onderstaande link voor onze richtlijnen:

Praktijk Hardinxveld & Groot-Ammers richtlijnen

3 november – tijdelijke verzwaring van de maatregelen

Graag uw aandacht voor het volgende: De gezondheidscentrums waar onze praktijken gesitueerd zijn vraagt aan de bezoekers of zij een mondkapje dragen. (vanaf december wordt dit verplicht) Dit is vooral op de loopgangen, bezoek aan het toilet etc.  In onze praktijk hoeft het op nader orde niet, tenzij er GEEN 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Dan zullen onze medewerkers voor u en eigen veiligheid een mondkapje dragen en eventueel handschoenen. In de zoutkamers hoeft u geen mondkapje op. Bij voorbaat dank.