Maak een afspraak

Kies uw gewenste zoutkamer voor een afspraak:

Zoutkamers: klik hier

Grote kamer

Kleine kamer


 

Telefonische contact:

Mocht het zo zijn dat u ons belt en u krijg ons niet te pakken- onze excuses hiervoor. Door de drukte en de intakegesprekken kunnen wij u op dat moment niet te woord staan. Laat eventueel een voicemail bericht achter, dan hebben wij uw telefoonnummer. Wij proberen u z.s.m. terug te bellen- op dezelfde dag of uiterlijk een dag later.

  • Uiteraard kunt u ook een mail sturen met uw vraag om een afspraak te maken.
  • Wilt u privé (1 persoon) gebruik maken van de kleine kamer, bel ons of stuur een mail. Dan boeken wij u apart in de kleine kamer.

Halotherapie Holland blijft zorg verlenen:

Onze praktijk valt onder de (para)medische beroepen en is dus toegestaan. Dit betekend dat onze praktijk geopend kan blijven. Wel vragen wij u aandacht voor de volgende punten:
  • Kom max. 5 minuten voor aanvang sessie – als u nieuw bent is er een uitzondering, kom dan wel minimaal 15 minuten voor aanvang sessie.
  • Draag een mondkapje als er geen 1,5 meter is-eenmaal in de zoutkamer kan deze uiteraard af.
  • Desinfecteer uw handen.
  • Kom alleen of met max. 2 personen (meerdere personen uit 1 gezin mogelijk). Dit om drukte in de rest van de praktijk te voorkomen.
  • Om drukte te voorkomen in de overige ruimten van de praktijk, wisselen wij cliënten 1 voor 1 met nieuwe cliënten om die in de zoutkamer gaan- het kan dus voorkomen dat er een wachttijd kan ontstaan.
Wij hopen samen met u gezond en sterk door deze periode heen te komen.
Voor overige vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken of via de mail contact opnemen.

Wij gaan ervoor, u ook? U bent van harte welkom. 

Zie onderstaande link voor onze richtlijnen:

Praktijk Corona maatregelen

Rijksoverheid

Graag uw aandacht voor het volgende:

Het gezondheidscentrum waar onze praktijk zit, was voorkort het verplicht om een mondkapje te dragen. Echter met de nieuwe versoepelingen die vanaf 26 juni 2021 zijn ingegaan is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Echter zolang de 1-5 meter niet gehanteerd kan worden is het dragen van een mondkapje wel nog steeds VERPLICHT. In de zoutkamers hoeft u uiteraard geen mondkapje op. 

Uitzonderingen voor dragen mondkapje:

Er geldt een uitzondering voor mensen die vanwege hun beperking of ziekte geen mondkapje kunnen dragen. Het kan zowel om zichtbare, als onzichtbare beperkingen of ziektes gaan. Kijk voor meer informatie op: Uitzonderingen voor dragen mondkapje