Kies uw gewenste zoutkamer voor een afspraak:

Telefonische contact:

Mocht het zo zijn dat u ons belt en u krijg ons niet te pakken- onze excuses hiervoor. Door de drukte en de intakegesprekken kunnen wij u op dat moment niet te woord staan. Laat eventueel een voicemail bericht achter, dan hebben wij uw telefoonnummer. Wij proberen u z.s.m. terug te bellen- op dezelfde dag of uiterlijk een dag later.

  • Uiteraard kunt u ook een mail sturen met uw vraag om een afspraak te maken.
  • Wilt u privé (1 persoon) gebruik maken van de kleine kamer, bel ons of stuur een mail. Dan boeken wij u apart in de kleine kamer.
 
 

Update Corona maatregelen:

Vanaf vrijdag 25 februari 2022 zijn de versoepelingen omtrent het COVID-19 virus ingegaan en vervalt o.a. de verplichte 1,5 meter en het mondkapje. Het kan echter voorkomen dat er soms nog wel afstand wordt gehouden en dat er een mondkapje gedragen wordt- Het is geen verplichting, maar het kan een verzoek zijn.

Halotherapie Holland hanteert de volgende voorwaarden:

  • Ons personeel zal indien 1,5 meter niet haalbaar is, bij voorkeur een mondkapje blijven dragen. 
  • U kunt als gewenst nog steeds uw handen desinfecteren bij bezoek aan de praktijk.
  • De zitcapaciteit blijft voorlopig 5 personen in de grote zoutkamer en 3 in de kleine zoutkamer.
  • Algemene instructies van het RIVM worden gevolgd.

 

Heeft u acute klachten zoals verkoudheid, wel/geen koorts, aanhoudende hoest en/of griepverschijnselen neemt u dan contact met uw huisarts op. 

Team Halotherapie Holland

Hygiëne Zoutkamers:

Onze zoutkamers zijn steriele ruimtes. Per sessie wordt er continue verse lucht aangevoerd, lucht van binnen wordt naar buiten geblazen en tegelijkertijd komt er verse lucht van buiten weer naar binnen. Door de verse luchtcirculatie bewegen de zoutdeeltjes zich continue door de ruimte en heeft het een optimaal effect. Samen met de juiste luchtvochtigheid en temperatuur vormt dit een uniek en gezond microklimaat om uw weerstand op te bouwen of op peil te houden.

Wij hopen u snel weer te kunnen verwelkomen in onze zoutkamers!

Wij hopen samen met u gezond en sterk door deze periode heen te komen. Voor overige vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken of via de mail contact opnemen.

Wij gaan ervoor, u ook? U bent van harte welkom.

Zie onderstaande link voor meer informatie:

Rijksoverheid