Schoon en hygiënisch

Wij vinden het van groot belang dat de Zoutkamers schoon en hygiënisch zijn en blijven. Daarom hebben we enkele voorzorgsmaatregelen ingesteld om dat te kunnen waarborgen en zoveel mogelijk willen voorkomen dat bijvoorbeeld vuil van buiten, haren en verstorende luchtjes in de zoutkamers terecht komen.

Schoenen en hoofd

Voor de behandeling voor luchtweg problemen is het verplicht om schoenhoezen en in veel gevallen een haarnetje te dragen. Zowel schoenhoesjes als haarnetjes worden door ons beschikbaar gesteld. Het gebruik van zelf meegebrachte huisslippers of witte sokken is toegestaan.

Huid

Bij huidproblemen dienen de te behandelen lichaamsdelen in direct en open contact te staan met het aerosolzout dat in de lucht verspreid wordt. Draag daarom bij uw bezoek
aan de grote Zoutkamers gemakkelijk en losjes zittende vrijetijdskleding om eenvoudig de te behandelen lichaamsdelen vrij te kunnen maken van beschermende kleding.

Voor onze kleine zoutkamers waar u privé (1 persoon) gebruik van kunt maken – verwijzen wij u naar: Privé Zoutkamer

Etiquette & Huisregels

  • Kleding aanhouden, bij huidaandoeningen dient u de te behandelen plekken vrij te houden van kleding (bijv. korte broek/top) en u kunt eventueel zelf een handdoek mee nemen, (tevens zijn er handdoeken aanwezig) dit uit hygiënisch oogpunt om direct contact met de stoelkussens te vermijden.
  • Het dragen van haarnetjes, met mate / overschoenen is verplicht om de hygiëne te waarborgen.
  • Geen parfum dragen, of met mate.
  • Rust dient gewaarborgd te worden tijdens halotherapie sessies.
  • Geen consumpties gebruiken in de zoutkamer. Water bieden wij u aan- geheel vrijblijvend. Eigen water mag ook: wel afsluitbaar.
  • Niet telefoneren in de zoutkamers, indien u dit wenst kunt u deze opbergen in de daarvoor bestemde lockers / kluisjes. Wel mogen elektronische toestellen mee naar binnen als het geluid uit staat.

Geniet van de stille omgeving van onze zoutkamers en kom volledig tot rust!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.