Wat is Halo Therapie?

Simpel, men ademt droog zout in dat via de lucht wordt verspreidt: voor therapeutische doeleinden. Het is een gemeenschappelijke, volledig natuurlijke behandeling van oorsprong uit het Midden – en Oost-Europa en wint snel aan populariteit in andere delen van de wereld.

Het is gebaseerd op blootstelling aan het microklimaat van een natuurlijke zoutmijn/grot en kan daardoor een belangrijke rol spelen in de verlichting van veel gezondheidsproblemen; met name voor patiënten met chronische aandoeningen van de luchtwegen en huid.

Zouttherapie

Zouttherapie is een 100% natuurlijke & veilige behandelmethode waarbij long en huidproblemen aanzienlijk verminderen of voor langere tijd verdwijnen. Het immuunsysteem wordt sterker en weerbaarder, de longfunctie verbeterd en het zout heeft een antibacteriële werking. De behandeling is geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 maanden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.