Privé Zoutkamer

Privé – Kinder Zoutkamers: Huidaandoeningen

Naast de grote zoutkamers kunt u ook gebruik maken van de kleine kamers die speciaal ingericht zijn voor mensen die te kampen hebben met huidaandoeningen. Hier kunt u dus geheel privé (1 persoon) gebruik van maken. Via een afsluitbare kleedkamer komt u in deze cabine waar een extra hoge dosering zout mogelijk is om huidziekten te bestrijden.

De privé (kinder)kamer in het gezondheidscentrum van Groot-Ammers is voor mensen die kampen met zware huidaandoeningen het meest geschikt. De kleine/kinderkamer op onze andere locatie in het gezondheidscentrum van Hardinxveld is meer geschikt voor kleine kinderen en volwassenen met lichte long/huidproblemen.

Wilt u een afspraak maken voor de privé kamer, neem dan telefonisch contact op (alleen op onze openingstijden bereikbaar) of maak een afspraak in ons reserveringssysteem, u kiest de kleine (privé) zoutkamer.

Gezinnen: Maximaal 4 personen

De kamers zijn ook uitermate geschikt voor (jonge) kinderen.
In de Kleine Zoutkamers is er een “speelhoek” waar kinderen kunnen spelen. Verder kunnen zij puzzelen, boekje lezen en spelen met aanwezig speelgoed. Dus dit is geen opgave om de tijd door te komen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.