Haal weer opgelucht adem!

Als men luchtweg- of huidproblemen heeft is dat niet gemakkelijk. De meeste luchtweg- en huidproblemen zijn niet te genezen en men moet er maar het beste van maken. Denk bijvoorbeeld aan astma, COPD, psoriasis en eczeem. Medicijngebruik is vaak de enige remedie om de klachten enigszins te verlichten. Dat er ook natuurlijke behandelmethodes bestaan om deze klachten tegen te gaan, is vaak weinig over bekend.

Halotherapie

Met Halotherapie bieden wij u deze mogelijkheid wel. Halotherapie biedt op basis van fijn droog medicinaal zout, dat in de lucht wordt verspreid, een natuurlijke therapie die klachten van luchtwegaandoeningen en huidproblemen behoorlijk kunnen verlichten en soms helemaal doen verdwijnen. Ook reinigt Halotherapie de longen van bijwerkingen van roken en luchtvervuiling, en zullen sportprestaties kunnen toenemen door een verbeterde longfunctie.

Zoutkamer(s)

Daarom bieden wij 2 ultramoderne zoutkamers voor zout ( Halo) therapie aan. U kunt onze zoutkamers bezoeken in het Gezondheidscentrum van Hardinxveld-Giessendam. In de zoutkamers kunt u genieten van de vele gezondheidsvoordelen die aan zouttherapie zijn verbonden. De kamers zijn voor ouders met kinderen en volwassenen. Deze therapie is 100% veilig en kan worden gebruikt in combinatie met uw huidige medicijnen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.