1 Schaap… 2 schapen… 3 schapen….4..

Heeft u problemen om in slaap te vallen? Als u het soort persoon bent dat uren achter elkaar schapen moet tellen, dan heeft u waarschijnlijk een paar remedies geprobeerd om sneller in slaap te vallen. Warme melk voor het slapengaan, kamillethee, een warme douche, geen koffie meer … dit zijn allemaal geweldige tips. Maar als u nog steeds ’s nachts moet woelen en draaien, dan is er misschien iets nieuws dat u kunt uit proberen.

‘Zouttherapie – Het kan de droom zijn waar u naar op zoek bent!’

Wat is Zouttherapie, vraagt U?

Op zich is het een slaperige ervaring. U zit in een heerlijke ligstoel en u laat zich weg zweven terwijl u de zoute lucht gedurende 60 minuten inademt. Tijdens de sessie kunt u in slaap vallen (en de broodnodige Zzzz’s inhalen). Als stress u wakker houdt ’s nachts, dan zal alleen al het ontspannen in de ruimte uw lichaam helpen uitschakelen. Maar dat is niet alles.
Het zout van farmaceutische kwaliteit dat door de lucht wordt gepompt, heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen die de luchtwegen en de neus kunnen helpen openen, waardoor er meer zuurstof kan worden opgenomen en het lichaam kan ontspannen.

Zoutkamer & Werking

Zouttherapie is een 100% natuurlijke en medicijnvrije therapie. Een gespecialiseerde Halogenerator maalt het zout van farmaceutische kwaliteit tot uiterst kleine, ademende deeltjes en verspreidt deze microdeeltjes in de zoutkamer.
Wanneer droog zout diep in de longen wordt geïnhaleerd, bekleedt het de wanden van de luchtwegen om congestie te helpen verminderen en maakt het makkelijker los. Een schoon ademhalingssysteem zorgt ervoor dat u beter kunt ademhalen en ontspannen slaapt. Het verminderen van eventuele congestie van de sinussen kan helpen bij het verminderen van snurken, waardoor een betere nachtrust voor iedereen mogelijk is!

Regelmaat

Consistentie is de sleutel. Regelmatig naar de zoutkamer komen kan uw slaap verbeteren. Zouttherapie is een aanvullende therapie en is bedoeld voor gebruik naast conventionele medische behandelingen. De resultaten kunnen per cliënt verschillen. Kort gezegd: Zouttherapie bevordert een betere nachtrust, van stress naar GEEN stress, tot diepere en vrijere ademhaling.

Als u afscheid wilt nemen van de schapen, en JA zegt tegen beter te kunnen slapen, maak dan NU een afspraak voor een Halotherapie sessie. Ontdek meer door een gratis consult te boeken bij een van onze zoutkamers.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.